avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... timp liber
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

timp liber

cum va mai petreceti timpul liber
Cel mai recent răspuns: aisha25 , utilizator 18:01, 18 Mai 2010
scriem pe acest forum :)
Noi muncim..si in timpul liber ...dar dvs? :)
De petrecut.... nu prea ne mai arde. Dar e bIne ca mai avem ceva timp liber, sa ne intalnim pe aici. :magic:
si eu... ( as vrea sa imi aduc aminte cum se mai petrece timpul intr o lume normala).
Mi-este teama ca usor, usor devin o persoana workaholica.
M-ar interesa ce parere are si "legally"
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
aisha25, utilizator
Stiti cum se spune ..munca il innobileaza pe om.Doar gandindu-ma la aceasta zicala si ma simt ceva mai nobila.Apoi, imi aduc aminte de sfaturile unui intelept profesor de-al meu.El spunea ca tot timpul trebuie sa facem ceva util, sa nu pierdem timpul si mai ales sa evitam sa avem momente de plictis.Tot timpul sa avem o carte cu noi, oriunde am fi...sa citim..in tren, pe o banca in parc...si chiar la plaja. Adica si in timpul liber..
Eu una consider ca tot timpul meu este un timp liber,asta deoarece fac munca pe care mi-am dorit-o si atata vreme cat fac ceea ce fac din pasiune si nu exista constrangere...pot sa nu ma opresc.
Oamenii au desigur nevoie si de timp liber..in intelesul sau real.De exemplu, unii prefera sa plece in weekend la munte..altii la restaurant, altii la iarba verde..in curand se deschid strandurile...sunt desigur alternative pentru distractie.
Stiu ca oamenii se plang ca n-au timp liber.Insa ei le-as spune ca tot timpul este al lor...si este liber..asa cum si ei sunt niste oameni liberi.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
ContSters47264, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspandire materiale pornografice minori cookiem0nster cookiem0nster Buna ziua! In cele ce urmeaza voi da detalii in vederea unei bune intelegeri a situatiei de catre Dvs. In urma cu cativa ani, fiind minora, in timpul unei ... (vezi toată discuția)
De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Timp liber - mai avem? miller miller Am 27 de ani si sunt obosit, ceea ce nu mi se pare deloc normal! Voi mai aveti timp liber? Si chiar daca mai aveti, va mai puteti bucura de el? (vezi toată discuția)