Buna ziua. Am si eu o problema. Am vandut o masina acuma 6 luni, am radiat`o in vederea inmatricularii de catre noul propietar, am scos fiscalul, am facut actul de vanzare cumparare , asigurare noua pe numele lui,l-au batut pe el pe carte, mai trebuia doar sa si-o ia in evidenta si sa faca identificarea, etc.....baiatul care a cumparat`o nici pana astazi nu a trecut`o pe numele lui si CULMEA...masina apare ca fiind asigurata pe numele meu si cu numerlee care i le dadusem eu la firma Carpatica. Am sunat la ei si mi`au confirmat ca masina este asigurata din data de 25 02 2010 pana pe 23 08 2010 parca ...si asigurarea este pe numele meu, pe numarul meu si incheiata de brokerul MAC IMPACT Giurgiu....imi poate spune cineva ce trebuie facut ? nu vreau sa am neplaceri.Astept un raspuns.
La eliberarea unei polite RCA, asiguratorul trebuie sa solicite atat certificatul de inmatriculare, cat si cartea de identitate a autovehiculului.In cazul discutat, nu s-a facut acest lucru si astfel a fost posibila o asemenea eroare.
Nr. de autorizare al brokerilor il gasiti in baza de date CSA.
multumesc frumos. Pana primesc un raspuns de la CSA o sa fac un drum la Sibiu la sediul Carpatica. Macar acolo sper sa pot vorbii cu cineva capabil sa ma ajute din toata firma aia...