avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare e-on fara a mi se cere accept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare e-on fara a mi se cere accept

Buna ziua ,

Am facut acum un an o extindere de retea electrica din fonduri proprii( 18000 ron) .Stiu ca in momentul in care doreste cineva sa se recordeze la ea trebuie sa ia accept de la mine si sa imi plateasca. Cineva s-a recordat saptamana trecuta fara ca eu sa stiu nimic. Aveti idee cum a facut e-on treaba asta? E legal ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 16:38, 19 Mai 2010
Pai nu aveti decat sa mergeti la ei sa-i intrebati.
Logic era sa va ceara acceptul si abia apoi sa procedeze la racordare, pentru ca nu facuta de electrica ci de dvs.
succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei ... Adeluta13 Adeluta13 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei electrice(CEZ). In 2013 parintii mei pentru a avea energie electrica in gospodarie a trebuit ... (vezi toată discuția)
Racordare curent electric vipersoftpm vipersoftpm Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in vederea construirii unui case. Terenul se afla intr-un cartier nou, pe singura strada care nu are curent ... (vezi toată discuția)
Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)