avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accident

Am suferit un accident cum numai in Romania se poate intampla. In timp ce ma aflam in tren in vagonul cuseta,a cazut patul de deasupra peste mine cauzandu-mi rani ce au necesitat interventia medicilor,cu salvare,tot tacamul.Am inteles ca se poate da in judecata CFR-ul in civil (actiune in pretentii).Trebuie sa platesc o taxa in functie de suma pe care o voi cere drept despagubire pentru vatamari?
Cel mai recent răspuns: DANIEL TOCEA , Avocat 19:32, 19 Mai 2010
multumesc mult pentru raspunsuri.
taxa pe care ar trebui sa o platesc cam la ce valoare se ridica?
Pentru a sti cuantumul taxei de timbru trebuie sa stiti care este valoarea pretentiilor solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de chemare in garantie, in procesul penal? nicusorilinca nicusorilinca va rog nu ocoliti intrebarea mea si va multumesc anticipat de raspuns!!vreau ajutorul experientei si cunostintelor dvs intr-o chestiune: oare cererea de ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe de timbru proces civil mariamem mariamem Vroiam sa-ti spuneti va rog frumos daca sunt scutite de taxe de timbru actiunile si cererile referitoare la cauze penale inclusiv despagubirile civile pentru ... (vezi toată discuția)
Rasp delictuala contract de asistenta jur CI Ioana Butan CI Ioana Butan S-a depus impotriva clientului o plangere pt savarsirea infractiunii de inselaciune. A fost incheiat un contr de asistenta juridica pentru reprezentarea ... (vezi toată discuția)