Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

@nucu$
Si eu am vrut sa spun ca am o banuiala ca s-au mai extras bani, in afara de cei 1.000 ron.
Sau, alta varianta, nu s-a platit decat suma minima de plata, care logic, fiind mai mica decat redeventa ( total DB pe luna) a declansat finantarea din sold.
Astfel 1.000 ron s-au transformat in 2 mii si ceva.
 singerpine 
	    	Utilizator

singerpine 
	    	Utilizator	    

rtv	                   

in anul  2008 am cumparat cateva produse de la Altex in valoare de 2400 lei ...amm platit rata la timp o perioada ...apoi au inceput telefoanele ai intarziat ... (vezi toată discuția)
	                    rtv	                   

in anul  2008 am cumparat cateva produse de la Altex in valoare de 2400 lei ...amm platit rata la timp o perioada ...apoi au inceput telefoanele ai intarziat ... (vezi toată discuția)

catalinciprian	                   

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ... (vezi toată discuția)
	                    catalinciprian	                   

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ... (vezi toată discuția)

ramo23i	                   

Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)
	                    ramo23i	                   

Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)