avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ...

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ceva pescuit
Sunt pensionar am 65 de ani am pensie de 2300 de lei și vreau sa ma împrumut 10000 de lei. Eu vreau sa scot bani aia 10000 de lei de pe cardul ala de cumpărături și nu știu în cât timp trebuie sai pun înapoi?cata rata plătesc menționez ca zice cu 0 dobânda dacă ma poate ajuta cineva momentan nu am luat cardul de-abia peste 3 zile dar o sa renunț dacă mai pot dar sigur pot
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:12, 30 Ianuarie 2024
Care e "vrăjeala" băncii`? Ce vă nemulțumește la acest card de credit`?
Vreau sa retrag toată suma de 100 de milioane de pe el dar acest lucru nu mi sa spus ca trebuie sa achit toată suna aia retrasa în maxim 55 de zile nemulțumirea e ca nu îmi spun concret....am pensie de 2300 de lei

Dapix a scris:

Care e "vrăjeala" băncii`? Ce vă nemulțumește la acest card de credit`?

Cardul de credit NU e o modaliate de a lua un credit si a ocoli o seama de formalitati , e pentru cumparaturi . Daca in cele 55 zile nu acoperiti cat ati cheltuit , dobanzile sunt uriase , nu veti mai scapa cat traiti de datorii . Nu e ca la un imprumut cu plata in rate pe o anume perioada de timp , e un altfel de instrument de creditare . Nu pare sa fie ceea ce dvs. va doriti .
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
CHKa, utilizator
ala e card de cumparaturi, nu sa scoateti de pe el bani ca dobanda e imensa. Un card de cumparaturi, nu e pt toata lumea, asa ca mergeti si inchideti contul si platiti comisionul si aia e, pierdeti taxa aia anuala de 50 de eli sau cat e si asta e paguba.
dvs aveti nevoie de un imprumut de nevoi personale,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgent de raspuns Ana123456ana Ana123456ana Buna ziua În urma cu 2 ani am deschis un card de cumparaturi la BT în valoare de 1500 lei . Ne-am plătit mereu ratele la timp pana acum un an cand soțul ... (vezi toată discuția)
Informatii stergere din biroul de credit RamonaDP RamonaDP Buna seara! Astazi am facut o vizita la o banca impreuna cu sotul ptr a aplica ptr un credit de nevoi personale. Mi s-a spus ca sunt in banca de credite ptr ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tata decedat Serban D Serban D Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma: * ... (vezi toată discuția)