ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Mihai Vaduva 
	    	Avocat

Mihai Vaduva 
	    	Avocat	    

Minciunica 
	    	Utilizator

Minciunica 
	    	Utilizator	    

Parcurgeti cu atente clauzele contractual convenite si asumate pentru situatia rezilierii unilaterale
Conditionat de clauzele negociate ,va revine obligatia sa notificati cu respectarea legii,cu confirmare de primire,obligatia achitarii obligatiilor financiare asumate sau etapa urmatoare ,eliberarea spatiului cu destinatia de locuit
Nu recurgeti la manevra de intrare in locuinta fara acordul chiriasului,pentru a nu va confrunta cu eventuale plangeri ,sub aspectul sustragerii de bunuri materiale
~ final discuție ~
 basGLM	                   

Buna ziua.
As avea o intrebare. Am o chiriasa intr-un imobil pe care il detin. Detin un contract de inchiriere inregistrat la ANAF, unde mi-am platit toate ... (vezi toată discuția)
	                    basGLM	                   

Buna ziua.
As avea o intrebare. Am o chiriasa intr-un imobil pe care il detin. Detin un contract de inchiriere inregistrat la ANAF, unde mi-am platit toate ... (vezi toată discuția)

alina240	                   

Buna ziua,
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
	                    alina240	                   

Buna ziua,
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)

silver	                   

Va rog sa ma ajutati trebuie sa reziliez un contract de chirie, chiriasul ma duce cu vorba nu a platit de 2 luni. Trebuie sa am ceva concret ca au primit ... (vezi toată discuția)
	                    silver	                   

Va rog sa ma ajutati trebuie sa reziliez un contract de chirie, chiriasul ma duce cu vorba nu a platit de 2 luni. Trebuie sa am ceva concret ca au primit ... (vezi toată discuția)