avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate conducta de gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate conducta de gaze

buna ziua, fostul proprietar al apartamentului mai are dr de proprietate dupa ce isi instraineaza apartamentul asupra conductei de furnizare a gazelor in apartament? ap a avut centrala la data achizitiei, fostul proprietar fiind primul care a montat o astfel de instalatie in bloc. el sustine ca acea conducta care este pe holul blocului inca ii apartine. cine trebuie sa isi dea acum acordul ptr ca ceilalti locatari sa se intepe la acea conducta ptr separatie de gaze? mai are fostul pr vreun drept?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:44, 20 Mai 2010
S-a mai raspuns acestui topic
Vechiul proprietar din momentul instrainarii imobilului nu mai are calitatea sa ridice pretentii asupra respectivei conducte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separatie gaze emilianpl emilianpl buna ziua. am cumparat un apartament care detinea centrala. fostul proprietar ne contacteaza destul de fregvent cu intentia de a ne convinge sa refuzam orice ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate si centrala de apartament crystynas2 crystynas2 ncerc sa imi instalez o centrala termica pe gaz intr-un apartament la bloc in bucuresti. Si pt ca lucrurile trebuie sa fie foarte complicate, va expun mai jos ... (vezi toată discuția)
De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un simplu aragaz? tonyyyy tonyyyy In bucataria apartamentului meu am un aragaz al carui propietar sunt. Aragazul este alimentat cu gaze printr-o conducta care se afla in bucataria mea. Pe ... (vezi toată discuția)