avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare executor judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare executor judiciar

Buna ziua

firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu confirmare de primire informandul ca sunt angajatul firmei si rugandul sa rezolve problema cu salariile restante pentru care am sentinta judecatoreasca si cu concedierea pentru a putea intra in somaj.A primit documentele acum 2 saptamani .De atunci nu am primit nici o veste cu toate ca i-am comunicat nr de tel si dorinta de a ma intalnii cu dansul.Cum ar trebui sa procedez in continuare pentru a rezolva situatia creata.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bonprice , utilizator 16:04, 22 Iunie 2010
am primit decizia modificata dar cei de la ITM imi cer statele de plata nedepuse de catre angajator in ultimul an.Imi spun ca fara ele nu se socotesc ca si vechime in munca si nu beneficiez de somaj.Cine trebuie sa faca cerere in acest sens ?
Este un abuz acest lucru al inspectorilor de la ITM care va refuza inchiderea carnetului de munca pentru acest motiv ... se poate scrie in carnet ca in perioada ...... societatea nu a depus state de plata a salariului principala dovada a executarii contractului individual de munca, potrivit pct.16 Anexa II, Ordinul nr.747/1999.

Nedepunerea statelor de plata inseamna ca pe acea perioada nu a fost executat c.i.m.
Acest lucru inseamna ca nu beneficiez de somaj?
Beneficiati de somaj numai daca aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii si c.i.m a incetat din motive neimputabile dvs.
Trebuie sa va calculati daca in ultimele 24 de luni puteti cumula 12 luni de zile de stagiu de cotizare la somaj ...efectiv lucrate si platite contributiile catre AJOFM.
de unde iau adeverintele care sa ateste plata contributiilor daca o firma nu mai fuctioneaza si una este in insolventa ? Pot cei de la Itm sa-mi elibereze o astfel de adeverinta?

Alte discuții în legătură

Somaj dupa indemnizatie cata_lya cata_lya pot intra in somaj dupa ce au trecut cele 24 de luni de indemnizatie? si daca firma la care am lucrat nu mai exista ce pot face in situatia asta? (vezi toată discuția)
Carnet de munca suspendat si neincheiat botezatu paulina botezatu paulina in perioada 2007 -2008 am lucrat la o firma cu contract de munca nedeterminat .In 2008 am intrat in concediu de crestere a copilului iar acum pe 22 .06.2010 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alex_gav alex_gav Este posibil ca dupa ccc o mama sa intre in somaj daca firma unde lucra inainte de ccc este insolvabila? (vezi toată discuția)