avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrator desemnat ssm...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrator desemnat ssm...?

Buna seara,am rugamintea sa imi spuneti daca o persoana care are un curs on line la eurocoor,in urma caruia a primit un certificat de absolvire,in care nu sunt specificate cate ore a continut curusul asa vum prevedea legea si anume 40 sau 80...ca lucrator desemnat ssm in conditii legale?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:19, 20 Mai 2010
Pentru recunoastre, certificatul de absolvire trebuie emis impreuna cu Ministerul Muncii lucru pentru care va trebui sa sustineti suplimentar un program de pregatire fata-n fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiile absolvire curs ssm 80 ore anne89 anne89 Urmez in prezent cursurile SSM platite integral de companie, cele de 40 ore pentru a fi reprezentant SSM intern....mi s-a propus la curs sa platesc diferenta ... (vezi toată discuția)
Diferente Gabitzu89 Gabitzu89 Care este diferenta dintre Inspector in Protectia Muncii si Evaluator in Securitate si Sanatate in munca? (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat sadrian sadrian Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie. Un absolvent de studii superioare - stiinte politice, care a obtinut Certificat de absolvire a cursurilor ... (vezi toată discuția)