avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara ridicarea permisului dupa suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara ridicarea permisului dupa suspendare

Buna ziua,

22 Mai este ultima zi de suspendare pentru permisul meu de conducere, insa nu pot ridica permisul, deoarece pica in zi de weekend si nu se lucreaza, iar 24 este zi libera, tot nu se lucreaza.

Intrebarea mea este, eu as putea conduce pe 23, fara sa am permisul ridicat de la Politia Rutiera?
Cel mai recent răspuns: ticut , utilizator 11:42, 21 Mai 2010
Buna ziua !
Nu puteti conduce fara a ridica permisul de la Serviciul Politiei Rutiere.
Cu stima !
PUTETI CONDUCE LINISTIT! nu permisul se suspenda, ci DREPTUL DE A CONDUCE!!! asadar, la orice verificare se poate constata ca dreptul de a conduce este suspendat sau nu, si nu plasticul ala mic si portocaliu! mare atentie la calculul zilelor de suspendare! in cel mai rau caz veti lua amenda pentru lipsa actelor!!! stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis PIonut24 PIonut24 Salut, Acum circa 2 luni am pierdut permisul auto (categoria B) intr-un accident provocat de mine, avand doar pagube materiale si nu raniti/morti. Dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis auto bogmim bogmim Buna ziua,as avea si eu nevoie de o lamurire legata de permis. Astazi imi expira suspendarea permisului si maine ar trebuie sa ma duc sa mi-l ridic. Fiind ... (vezi toată discuția)
Proces politie PIonut24 PIonut24 Salut, intr-un thread anterior explicam ca permisul mi-a fost suspendat pentru 60 de zile intr-un accident iar ultima zi de suspendare este vineri (acum, pe ... (vezi toată discuția)