avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice garantia de buna executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

garantia de buna executie

lucrez la o firma de constructii. avem lucrari pe care nu le-am finalizat si nu cred ca... se vor mai finaliza. se returneaza garantia de buna executie oprita de autorit contract pentru cat ai lucrat?
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 10:31, 27 Mai 2010
recititi caietul de sarcini referitor la restituirea garantiei de buna executie . din cate stiu , aceasta se restituie intr-un anume termen de la data receptiei , respectiv a semnarii procesului verbal de receptie al lucrarii sau serviciului efectuat .
De obicei regula este ca 70% din valoarea de garantiei de buna executie sa se restituie in maxim 14 zile de la receptia lucrarilor iar
30% din valoarea garantiei de buna executie a contractului se va returna la expirarea garantiei tehnice acordata lucrarilor .Este important de respectat ceea ce este prevazut in FDA .
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
irina_stirbu2000, utilizator
Daca lucrarea/lucrarile nu se vor finaliza, garantia de buna executie NU se restituie. Acum depinde si de cauza pentru care nu se vor finaliza lucrarile (vina autoritatii sau a executantului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent!!!valoare garantie de buna executie sasha d sasha d Pentru un contract de lucrari, incheiat in 2008 si la care am incheiat acum pv de receptie finala, cum determinam valoarea garantiei de buna executie care ... (vezi toată discuția)
Returnare garantie de buna executie fara a se finaliza contractul ionescumihaela ionescumihaela firma constructoare solicita proces verbal de receptie partiala si returnarea garantiei de buna executie desi lucrarea nu este finalizata si in contact este ... (vezi toată discuția)
Eliberarea garantiei de buna executie ardelean.c ardelean.c Va rog, cine poate sa ma ajute cu o adresa pentru restituirea garantiei de buna executie, care sa insoteasca PV la terminarea lucrarilor. Multumesc (vezi toată discuția)