avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional ITM

Se poate inregistra la ITM un act aditional ptr. trecerea de la 4 ore la 8 ore dar...dupa cateva luni dupa ce a intervenit aceasta modificare?

De fapt, persoanei in cauza nu-i iese perioada necesara ptr. a beneficia de somaj. Are doar 11 luni si 5 zile. Solutia celor de la somaj a fost sa se treaca pe ultimile 2, 3 luni norma intreaga.
La ITM deja s-a inregistrat decizia de incetare a CIM (din cauza angajatorului).
La somaj s-a depus o rectificativa a pontajului cu aceasta modificare a normei de lucru (de la 4 ore la 8 ore). Se poate inregistrat la ITM acest act aditional , tinand cont de cele expuse mai sus?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 24 Mai 2010
Revin cu o alta intrebare legata de speta: considerati ca ar fi posibil si legal sa se anuleze de catre angajator decizia de incetare a CIM ?
Irina S. a scris:

Revin cu o alta intrebare legata de speta: considerati ca ar fi posibil si legal sa se anuleze de catre angajator decizia de incetare a CIM ?

Este posibila revocarea decizie de incetare a c.i.m. ... in acest sens, va emite o noua decizie prin care se revoca decizia respectiva de incetare a raporturilor de munca.
Exista un termen in care se poate face acest lucru?
Legea nu prevede un anumit termen pentru aceasta revocare .. insa cu cat se face mai repede cu atat este mai bine
Va multumesc frumos ptr. raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Contract de munca retroactiv Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Dacă o persoană a lucrat la o firmă fără contract de muncă i se poate întocmi acest contract retroactiv? (vezi toată discuția)
Cum sa-mi recuperez cartea de munca de la itm? ContSters147006 ContSters147006 In luna februarie a anului 2009 am convenit cuadministratorul societatii unde lucram o modificare a C.I.M. printr-un Act Aditional prin modificarea timpului ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a cim fara preaviz oprea_rodica68 oprea_rodica68 la incetarea cim nu mi s-a dat sa semnez formularul de preaviz,poate fi anulata decizia in acest caz?ce obbligatii are fostul angajator daca instanta decide ... (vezi toată discuția)