buna,va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac sa pot primi pensia alimentara din partea fostului sot pt cele 2 minore de 13 respectiv 15 ani.Va informez ca divortul s-a terminat in 11 iunie 2008 avand ca decizie plata unei pensii de 400 euro pe luna,dar nici pana in acest moment nu am primit nici un leu.Fostul sot locuieste in uk de 8 ani,am facut o plangere penala in romania de mai bine de un an si mi se spune ca nu-l gaseste si nu poate face nimic daca eu nu am adresa lui din uk.Eu nu am cum sa-l gasesc in uk ,dar el are familia,parintii,sora in romania la brasov.Toti traiesc bine mersi la nivel inalt iar eu muncesc de-mi sar capacele ca sa pot intretine cele 2 minore la scoala.va rog tare mult sfatuiti-ma ce pot face sa recuperez banii de la el.unde ar trebui sa apelez...va multumesc mult,cu stima Maria
va multumesc mult pt incurajare,cred in Dumnezeu si stiu ca mai devreme sau mai tarziu acesti oameni fara suflet vor plati scump,ma dezamageste insa enorm felul in care se rezolva problemele in romania,mamele singure si in general copii cu un singur parinte sunt ignorati de autoritati,;va spun cu tristete in suflet ca eu a trebuit sa-mi parasesc familia,prietenii si sa o iau de la capat intr-o tara straina,muncind pe branci pt a-mi putea creste copii,in romania am fi facut foame,dar in alte tari statul se ingrijeste de copii cu un singur parinte,te ajuta sa faci fata...
Arestat in anglia
tauzcamelia
buna! va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. am pe cineva care a fost retinut in anglia si urmeaza a fi judecat dar legile acolo sunt diferite da ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
GabiDiana
Dupa divort ,avem custodie comuna la copil de 10 ani.Tatal e plecat in Anglia de mai multi ani si plateste 400 ron pe luna si aia cu intarzieri de fiecare ... (vezi toată discuția)