avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit forfetar, societate fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar, societate fara activitate

As vre sa va cer si eu parerea cu privire la obligativitatea sau neobligativitatea achitarii impozitului minim de catre o societate comerciala care a fost infiintata in 2006 iar de la data infiintari si pana azi nu a avut niciodata activitate comerciala, nu a depus niciodata bilant ci numai declaratie de inactivitate. Nu a functionat nici macat 1 secunda!
Astept parerile voastre pe marginea acestei spete!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:27, 29 Mai 2010
Suspendati activitatea firmei si cereti regimul derogatoriu. In caz contrar platiti impozitul.
firma a depus decaratii de inactivitate, deci nu este activa din punct de vedere comercial.
in mod normal in cazul in care ai restante la bugetul de stat ti se trimit niste instiintari de plata si niste somatii ori din cate am inteles la acessta firma nu s-au trimis niciodata astfel de acte
impozit forfetar din pacate platesti.trebuie sa suspenzi activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in inactivitate adonisvigalex adonisvigalex Daca o societate comerciala a fost declarata inactiva mai depune vreo declaratie lunara,trimestriala sau anuala? dar bilantul anual sau semestrial? Va ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva din 2008 plateste impozit forfetar? cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea firma a fost infiintata din 2007 si nu a avut niciodata activitate in 2009 odata cu impozitul forfetar s-a dorit suspendarea ei pt a ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate JENIFER JENIFER Daca in clasa 6 nu am decat cheltuieli cu amortizarea si in clasa 7 venituri din dobanzi de pe extrasul de la banca pot suspenda activitatea firmei pe 3 ani?Si ... (vezi toată discuția)