avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... AVOCAT NESERIOS ? ? ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

AVOCAT NESERIOS ? ? ?

Buna ziua. Traiesc o experienta incredibila si am sa incep sa va povestesc cat mai pe scurt ce mi s-a intamplat. Sunt in litigiu cu administratorul,presedintele si cenzora sefa a blocului in care locuiesc de mai bine de trei ani. Am incercat in tot acest timp sa rezolv problemele ivite cu institutiile statului luand-o pe cale ierarhica - spun eu. Primaria de sector 5, Primaria Capitalei, ANPC, Garda Financiara, Politia sectia 19, Politia Capitalei si in ultima instanta vazand ca in urma plangerilor depuse la toate acestea - mai sus enumerate - nu am reusit nimic, deoarece toti dar absolut toti declina competentele de la unul la altu si nu rezolvi nimic invartindu-te in cerc - am hotarat sa depun plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria sector 5. Zis si facut - dupa mai bine de 7 luni de zile am primit un raspuns defavorabil in sensul ca cei in cauza (recte administratorul,presedintele si cenzora sefa) au fost audiati la politie si au sustinut ca nu este nimic adevarat din ce m-am plans eu si ca ei sunt foarte corecti. Eu MENTIONEZ nu am fost citat la politie pt audiere iar dosarul a fost trimis la Parchet. Rezolutia ?neanceperea urmaririi penale. NU am stiut care este termenul limita pt a depune contestatia si am pierdut. Am hotarat sa angajez un avocat crezand ca asa voi putea face dreptate. NU prea este asa dupa cum vad. Am discutat foarte clar - mi s-a dat un pret, am platit imediat,a depus o plangere la parchet anul trecut in noiembrie(eu am depus un dosar cu expertize financiar-contabile,plangeri pe la institutii cu raspunsurile aferente si alte dovezi la sectia de politie, pentru anchetator, asa cum mi-a spus avocatul) si de atunci nu vrea sa vorbeasca deloc cu mine. Nu raspunde la telefoane,la e-mail-uri. Intr-o zi am fost la cabinet la el fara sa fiu invitat gandindu-ma ca nu mai este printre noi - ori plecat,ori a murit........Nicidecum - omu era foarte linistit si zambitor si mi-a spus ca daca nu are nici o veste de ce sa vorbim ? Dar eu trebuie sa stiu cum stam - nu ? Unde este dosarul? De ce nu sunt cehmat la audieri ? Ce se intampla ? La bani a fost foarte cooperant si rapid - nu am nici macar chitanta pe ei - a zis ca o sa-mi dea el.Am un contract tip avocatesc si atat.
Ce ma sfatuiti sa fac ? Cui sa ma mai adresez? Unde ?
Unde sa ma mai adresez daca nici cu avocat nu pot sa-mi fac dreptate. Ce e in tara asta ? #-o
In fond si la urma urmei este ceva marunt nu este vreo implicare politica sau interese majore ale vreunei grupari mafiote :D. Nu se poate rezolva o asemenea problema simpla cu un parlit de administrator ?

Alin Giurgea
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
ContSters147225, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters147225 , utilizator 06:11, 3 Iulie 2010
am trimis "dovada demersurilor" sper sa nu va supar cu atata material.
am uitat sa mentionez un aspect referitor la domnul avocat - nu stiu cat de important este sau nu ? ? ? dar .............. nu am primit chiatanta pe suma platita nici dupa cele 7 luni ce au trecut.
O seara buna va doresc !
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru marturie mincinoasa Dulcina Dulcina Bine v-am regasit! Supun atentiei d-voastra, urmatoarea speta: in dosarul civil aflat pe rol la Judecatoria sect 1, martorul paratei, depune marturie ... (vezi toată discuția)