avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INTREBARE???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INTREBARE???

DACA RADIEZ FIRMA CARE A FOST DIZOLVATA IN PROCEDURA DE FALIMENT SI UN IMOBIL PROPRIETATEA FIRMEI ESTE GREVAT DE SARCINI CE SE INTAMPLA CU ACESTEA ?
CUM POT CUMPARA ACEL IMOBIL,CA PERSOANA FIZICA?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 10:36, 19 Aprilie 2007
mai concret, in ce consta sarcina?
ipoteca, sechestru, abitatie, etc. ?
ipoteca din 1998 (BANCPOST) si sechestru 2001 ( D.G.F.P.)
bun si de ce banca si finantele nu executa?
procedura este inchisa! s-au efectuat peste 15 licitatii,dgfp arata ca s-a incercat sa se valorifice imobilul dar nu s-a reusit , la urmatorul termen dgfp si bancpost nu se ofera sa avanseze sumele pentru cheltuieli administrative si continuarea procedurii. se inhide procedura cf. art 130/64/1995 republicata.
vezi art.31, aliniat 7 din Legea:359/04, astfel cum a fost modificata prin Legea:360/06, respectiv: "bunurile ramase in patrimoniul persoanei juridice dupa radierea acesteia in conditiile aliniatului 5, revin asociatilor."
dar nu inteleg, prin hotarirea pronuntata de judele sindic ce s-a stabilit vis-a-vis de patrimoniul societatii, respectiv acest imobil ?

Alte discuții în legătură

Contract valabil??? cosminy_70 cosminy_70 AM INCHEIAT UN CONTRACT DE COMODAT INTRE MINE ,PERSOANA FIZICA SI UN SRL UNDE AM FOST ACTIONAR,CARE ESTE DIZOLVAT DAR NU ESTE RADIAT DE O.R.C.SI NICI NU SE ... (vezi toată discuția)
Radiere firma ratoiui ratoiui stie cineva cum trebuie sa arate o cerere de radiere depusa la tribunalul comercial? (vezi toată discuția)
Raspunderea personala titirca titirca am fost administrator la o societatea comerciala a carei activitate s-a sfarsit in anul 2001 prin decizia asociastului unic si a fost dizolvata din registrul ... (vezi toată discuția)