avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INTREBARE???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INTREBARE???

DACA RADIEZ FIRMA CARE A FOST DIZOLVATA IN PROCEDURA DE FALIMENT SI UN IMOBIL PROPRIETATEA FIRMEI ESTE GREVAT DE SARCINI CE SE INTAMPLA CU ACESTEA ?
CUM POT CUMPARA ACEL IMOBIL,CA PERSOANA FIZICA?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 10:36, 19 Aprilie 2007
NU SE STABILESTE NIMIC REFERITOR LA IMOBIL! LICHIDATORUL JUDICIAR ARATA CA INTRUCAT NU EXISTA NICIO VARIANTA DE VALORIFICARE A IMOBILULUI ,PRECUM SI FAPTUL CA NICIUN CREDITOR NU AVANSEAZA SUMELE NECESARE CONTINUARII PROCEDURII ,IN BAZA ART 130/64/1995 R PROPUNE INCHIDEREA PROCEDURII DGFP SE OPUNE INTRUCAT NU S-A RECUPERAT CREANTA,INTREBAT CE SE MAI POATE FACE IN PROCEDURA ,ARATA CA NU STIE. SE ARATA CA ANTERIOR DESCHIDERII PROCEDURII , CREDITORUL DGFP A INCERCAT SA VALORIFICE IMOBILUL INSA NU A REUSIT (MOTIV DE RESPINGERE A RECURSULUI CA NEFONDAT) DESPRE IMOBIL NU SE FACE REFERIRE , ATAT CA IN HOTARARE SE AMINTESTE FAPTUL CA S-A NUMIT UN ADMINISTRATOR SECHESTRU IN PERSOANA . DIN ACEASTA CALITATE POT INCHEIA UN CONTRACT CU ELECTRICA ? IMOBILUL NU ARE PROPRIETAR , DAR ESTE IN ADMINISTRAREA MEA . FOSTUL PROPRIETAR (SRL) ARE DEBIT LA ELECTRICA, EL NU MAI EXISTA,IAR ELECTRICA STIE CA NU MAI ARE CUM RECUPERA DEBITUL, STIE CA ACOLO LOCUIESC 3 PERSOANE CARE NU AU EN.EL. DIN IANUARIE 2006(rezilierea contractului) SI FAC TOT POSIBILUL SA SE RAZBUNE. AU DEBRANSAT SI UN VECIN CARE NE FURNIZA EN.EL.NOI FIIND SUBCONSUMATORI,REFUZA ORICE FEL DE BRANSARE,CU TOATE CA SANT POSIBILITATI LEGALE PENTRU ACEASTA!
nu, ca administrator-sechestru nu poti incheia contract cu electrica, intrucit societatea a carui imobil a fost sechestrat, nu mai exista, a fost dizolvata.
eu zic asa: radiaza societatea, apoi vezi prev. art.31 al.7 din Legea 359/2004(cea despre care ti-am spus mai sus), care spune clar ca bunurile ramase in patrimoniul persoanei juridice dupa radierea acesteia, in cond. al.5, revin asociatilor.
intre timp incearca sa radiezi si ipoteca de la CF.
CUM SE POATE RADIA IPOTECA DIN CARTEA FUNCIARA? NU TREBUIE SA TREACA UN TIMP DE 5-10 ANI IN CARE SA SE PRESCRIE ?TERMENUL NU CURGE DE LA INCHEIEREA PROCEDURII?
termenul de prescriptie pt. banca, este de 3 ani, pt. stat este de 5 ani!
termenul de prescriptie incepe sa curga de la data cind se naste dreptul de a cere executarea silita.
prescriptia nu este intrerupta daca cererea de executare a fost respinsa, anulata sau daca s-a perimat ori daca cel care a facut-o a renuntat la ea.
speta ta , cred eu, este relativ simpla!!! un avocat bun, cu toate actele pe care le detii, stie f. bine ce are de facut!
este greu sa-ti raspund chiar la tot, fara sa am in fata toate datele problemei!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract valabil??? cosminy_70 cosminy_70 AM INCHEIAT UN CONTRACT DE COMODAT INTRE MINE ,PERSOANA FIZICA SI UN SRL UNDE AM FOST ACTIONAR,CARE ESTE DIZOLVAT DAR NU ESTE RADIAT DE O.R.C.SI NICI NU SE ... (vezi toată discuția)
Radiere firma ratoiui ratoiui stie cineva cum trebuie sa arate o cerere de radiere depusa la tribunalul comercial? (vezi toată discuția)
Raspunderea personala titirca titirca am fost administrator la o societatea comerciala a carei activitate s-a sfarsit in anul 2001 prin decizia asociastului unic si a fost dizolvata din registrul ... (vezi toată discuția)