avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrat

Odata ce faci o societate, este greu de administrat? mi-au zis unii ca este foarte usor sa apara nereguli si astfel sa iei amenzi.... Ce stiti de asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 16:49, 16 Aprilie 2007
ca in orice meserie, exista riscuri! acu' depinde ce vrei sa administrezi! oricum garda pt. ce-a mai mica neregula, iti da amenda(nu tie ca administrator, firmei!).
daca mai ajungi si la faliment...nasol... daca creditorul(prin lichidator) cere stabilirea raspunderii personale...raspunzi cu patrimoniul si averea personala!!!
mai vrei ?:-/
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata datorii ContSters94259 ContSters94259 Firma are multe datorii la stat...cum isi poate recupera statul aceste datorii daca firma nu poate plati??Mentionez ca nu am nimic pe numele meu,nici un ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)
Srl cu amenda de lipsa bilant neachitata Cipmars Cipmars Salut, am fost asociat cu cineva intr-o firma. Respectiva persoana era trecuta ca administrator. Din 2008 am primit amenda de bilant nedepus si de atunci firma ... (vezi toată discuția)