ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Petre Nita 
	    	Expert judiciar

Petre Nita 
	    	Expert judiciar	    

În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, expresiile şi termenii de mai jos au următorul înţeles:
1. acordare a priorităţii – obligaţia oricărui participant la trafic de a nu-şi continua deplasarea sau de a nu efectua orice altă manevră, dacă prin acestea îi obligă pe ceilalţi participanţi la trafic care au prioritate de trecere să-şi modifice brusc direcţia sau viteza de deplasare ori să oprească;
 Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 craciun ioan-adrian	                   

buna ziua,anul trecut in luna iulie in timp ce ieseam de pe un drum comun ,pe unul judetean;dupa ce in prealabil mam asigurat si eram semnalizat precum ca ... (vezi toată discuția)
	                    craciun ioan-adrian	                   

buna ziua,anul trecut in luna iulie in timp ce ieseam de pe un drum comun ,pe unul judetean;dupa ce in prealabil mam asigurat si eram semnalizat precum ca ... (vezi toată discuția)

milanezzzul	                   

........care prin decizia sa ma declarat vinovat intr-o situatie in care nu cred ca eram de vina. Ma deplasam cu auto de pe o strada catre intersectia care ... (vezi toată discuția)
	                    milanezzzul	                   

........care prin decizia sa ma declarat vinovat intr-o situatie in care nu cred ca eram de vina. Ma deplasam cu auto de pe o strada catre intersectia care ... (vezi toată discuția)

andreiunicat	                   

Buna Ziua,
Acum cateva zile am fost inplicat intr-un accident de masina. Eu rulam pe un drum national DN76 si doream sa intru pe un drum cu rang mai mic .El ... (vezi toată discuția)
	                    andreiunicat	                   

Buna Ziua,
Acum cateva zile am fost inplicat intr-un accident de masina. Eu rulam pe un drum national DN76 si doream sa intru pe un drum cu rang mai mic .El ... (vezi toată discuția)