avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concediul de odihna

Lucrez in mass-media de un an de zile. Am urmat cursurile Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu(la FF) si as dori sa stiu daca pot beneficia atat de concediu de studii platit cat si de concediu de odihna, necesare in vederea pregatirii pentru sustinerea examenului de licenta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela-Simona , utilizator 13:08, 19 Aprilie 2007
Una peste alta, intr-adevar esti foarte dragut, cred ca toate am vrea sa te luam cu noi acasa.....dar cum ziceam, una peste alta..........X-(
...mie imi place gavril...e foarte tare, frate...:P...
Subscriu!
:D

hehe ... daca mai primesc o lauda pe urma o sa mi se urce fitele in cap ... :P
=D> inteligenta inaintea frumusetii!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Se amânã startul mult aºteptat.................... Camy 01 Camy 01 C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe ... (vezi toată discuția)
Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Curios!!! Capitan Capitan Capitan Capitan aveti idee daca condamnarile din timpul minoritatii il afecteaza pe minorul devenit major? poate el deveni judecator ,procuroretc? (vezi toată discuția)