avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model chitanta de mana

buna ziua ,doresc sa aflu cum se formuleaza o chitanta de mana la primera unei sume de bani cu 2 martori
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 11:48, 11 Octombrie 2012
CHITANTA
Subsemnatul ................. domiciliat in ......................identificat cu CI seria .... nr...... cnp...... declar ca am primit de la ..... suma de ........., reprezentand.........
Data.....semnatura........


Martorii nu trebuie in mod imperios necesar sa semneze acest inscris. Simpla lor prezenta la inmanarea banilor este suficienta.
dar de ce nu va duceti dvs sa o semnati in fata unui notar. cu certitudine este o chestie mult mai sigura pt dvs.

av.m.vasilescu
Ca sa aveti garantia tranzactiei este de preferat sa incheiati document autentificat
Nu este nevoie de martori si notar. Daca stati o perioada de cateva luni la propietar fara sa existe cearta pe bani, se subintelege ca chiria s-a platit. Chiar si fara aceasta dovada suplimentara, faptul ca acesta s-a semnat inseamna ca a primit banii, conform chitantei. Aceasta, sau chitanta, pot constitui probe la acuzatia de marturie mincinoasa la proba cu interogatoriul a eventualului propietar mincinos cum ca n-a primit banii de chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana harhas harhas CHITANŢÃ DE MÂNÃ Această chitanţă de mână a fost încheiată între noi părţile, D.D.A, cu domiciliul în Tulcea, strada Mărgăritarului nr. 57 ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune, martor mincinos rodica stan rodica stan Sunt parte intr-o cauza de succesiune. Rog un sfat: la proba cu martori, adversarul meu a prezentat un martor care a sustinut ca eu am primit o suma mare de ... (vezi toată discuția)