avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa timbru actiune in constatarea prescriptiei drept ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa timbru actiune in constatarea prescriptiei drept de a cere executarea silita

Cu cat se va timbra actiunea prin care se cere constatarea prescriptiei dreptului de a cere executarea silita?
Cel mai recent răspuns: maier_raul2000 , utilizator 13:58, 8 Septembrie 2015
Nu am studiat amanuntit aceste aspecte dar cred ca ati facut-o dvs.Nu am avut nicio speta de acest gen.
Pe linkul indicat de dvs. nu am gasit nimic.Ma refer la speta.
Nici nu am cautat practica judiciara.

Daca deschideti procesul asa cum ati zis dvs., dupa parerea mea ar trebui sa aveti castig de cauza.Fara o hotarare judecatoreasca nu puteti face nimic.
A doua varianta este prea lunga ca durata in timp si aveti posibilitatea de a termina totul odata.
Mai consider ca, ar trebui sa nu precizati ca cel de-al doilea capat de cerere este accesoriu, in sensul ca, ambele capete de cerere sunt principale.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune cu doua capete de cerere: principala si accesorie Irina S. Irina S. Se poate admite doar actiunea accesorie, in situatia in care capatul de cerere principal este o actiune in constatare iar cel accesoriu indeplinieste ... (vezi toată discuția)
Cum credeti ca este mai corect? DanyD DanyD Am un titlul executoriu neexecutat in termenul de prescriptie de 3 ani. Dorind sa constat pe cale judecatoreasca faptul ca a intervenit prescriptia dreptului ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara ptr. radiere inscriptie ipotecara Irina S. Irina S. Cu cat se timbreaza o actiune de radiere a unei inscriptii ipotecare? Este vorba despre o inscriptie prin care a fost inscris un sechestru asiguratoriu dintr-o ... (vezi toată discuția)