avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu am putut sa platesc la banca 4 rate si mau dat in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu am putut sa platesc la banca 4 rate si mau dat in judecata ce pot face

ce pot face nu am putut sa platesc la banca din anumite probleme am ramas fara munca copilu bolnav cind niam gasit de munca aveam deja 4 rate neplatite ce pot sa fac
nu stiu care este procedura dar nu am nimic decit citeva bunuri care consta in tev si haine ce pot face astai intrebarea?
Bunurile enumerate de dumneavoastra nu sunt supuse executarii !
Va sugerez sa urmati sfaturile primite pana acum, functie de situatia dumneavoastra si de intelegerea pe care speram ca o va manifesta creditorul / executorul.
va multumesc pentru intelegere
Am asteptat dar nu au venit am fost la banca si au zis ca fara programare nu ma pot primi ce pot sa fac mai mult de atit? va rog am nevoie de un raspuns
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
lica86, utilizator
Sa urmati sfaturile postate ieri de colegii utilizatori! Oricare din variantele propuse in forum le puteti pune in discutie cu reprezentantii bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Plata unui imprumut bancar mihai.baxxter mihai.baxxter Buna ziua, am avut un imprumut de nevoi personale la o banca, in februarie am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati rata, abia acum 2 zile m-am ... (vezi toată discuția)
Restante banci dritaS dritaS am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)