avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - instanta competenta, acte ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare?

Buna ziua!
Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ocupata si mi-a spus in mare ce am nevoie pentru a depunde dosarul.Mentionez ca permisul mi sa suspendat.Am inteles ca am nevoie de 3 plangeri impotriva procesului verbal,timbru de 2 lei de la posta...si mi-a spus ca mai am nevoie de 2 xerox-uri dupa buletin,si inca 2 exemplare de cerere..nu stiu exact la ce sa referit...Daca este vre-o greseala,sau mai este ceva de adaugat,va rog mult sa imi spuneti.
De asemenea eu am achitat deja amenda,este ok?adica daca am sa castig imi vor fi restituiti banii?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:05, 15 Iunie 2011
interventie moderator
@girbeaionica

Va rog sa nu postati topicuri succesive. Folositi butonul de editare.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat yonut78 yonut78 buna seara.am o intrebare rog care poate sa ma ajute.mia suspendat permisu pentru ca nu am acordat prioritate le 2 pietoni. dar mentionez ca cei 2 pietoni au ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, amenda si puncte penalizare pentru trecere semafor rosu flori25rac flori25rac Spuneti-mi si mie pasii ce trebuie urmati pentru a face contestatie in instanta , unde si cui trebuie sa ma adresez?lucrurile sau intamplat asa: -miercuri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie ... Marian Saulescu Marian Saulescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie sau se poate scrie de mana? La fel pentru cererea de grefa. Daca sunt cereri tip unde ... (vezi toată discuția)