ma poate lamuri cineva ,am infiintat o I.I. cu norma de venit, a carui obiect de activitate este comert cu legume -fructe, am incheiat un contr. de inchiriere pt. un spatiu in care s-a desfasurat o activitate de comert cu pantofi anterior venirii mele, sanepidul , dsv si celelalte structuri ,imi vor elibera autorizatii noi, pe numele meu sau merg pe autorizatii spatiului existente?
multumesc
la sanepid mi-au spus ca merg pe autorizatiile spatiului,la DSV am depus dosarul in vederea autorizarii,ceea ce mi se pare un paradox pe care mi-l cere ultima institutie este faptul ca doresc semnatura de conformitate a produselor cumparate de la en-grosisti, pe factura,iar acestia nu vor sa o dea,eu nu stiu cum de i-a autorizat si le permit sa-si valorifice produsele atata timp cat acestia nu se achita de obligatii,mi s-a parut ca ma dirijeaza in mod expres spre hipermarketuri care iti pun stampila pe factuta ,dar au produse neconformesi ultima la achizitia de produse de la micii producatoti am nevoie pt. certificarea produselot de copie dupa certificatul de producator ,parca asta imi garanteaza ca legumele nu au continut permis de standard de nitrati nitriti si alte elemente daunatoare,astia au deficiente mari in sistem
Autorizatie dsv
caef
Buna ziua .am un pfa cod caen 4721 comert cu fructe si legume. La infiintarea lui nu aveam un punct de lucru,drept pentru care primaria mi.a eliberat ... (vezi toată discuția)