avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie sanepid ,pt o I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie sanepid ,pt o I.I.

ma poate lamuri cineva ,am infiintat o I.I. cu norma de venit, a carui obiect de activitate este comert cu legume -fructe, am incheiat un contr. de inchiriere pt. un spatiu in care s-a desfasurat o activitate de comert cu pantofi anterior venirii mele, sanepidul , dsv si celelalte structuri ,imi vor elibera autorizatii noi, pe numele meu sau merg pe autorizatii spatiului existente?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ginan , utilizator 21:05, 4 Iunie 2010
Si eu sunt interesata de subiectul de mai sus, mai exact de raspuns......desi am alt domeniu de activitate....
Va rog sa ne raspundeti.Ms.
la sanepid mi-au spus ca merg pe autorizatiile spatiului,la DSV am depus dosarul in vederea autorizarii,ceea ce mi se pare un paradox pe care mi-l cere ultima institutie este faptul ca doresc semnatura de conformitate a produselor cumparate de la en-grosisti, pe factura,iar acestia nu vor sa o dea,eu nu stiu cum de i-a autorizat si le permit sa-si valorifice produsele atata timp cat acestia nu se achita de obligatii,mi s-a parut ca ma dirijeaza in mod expres spre hipermarketuri care iti pun stampila pe factuta ,dar au produse neconformesi ultima la achizitia de produse de la micii producatoti am nevoie pt. certificarea produselot de copie dupa certificatul de producator ,parca asta imi garanteaza ca legumele nu au continut permis de standard de nitrati nitriti si alte elemente daunatoare,astia au deficiente mari in sistem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii psi, sanitara, mediu si protectia muncii ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, Revin cu o noua intrebare legata de comertul cu ridicata legume fructe printr-un stand in incinta unui depozit en-gross. Mi-a spus cineva ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsv caef caef Buna ziua .am un pfa cod caen 4721 comert cu fructe si legume. La infiintarea lui nu aveam un punct de lucru,drept pentru care primaria mi.a eliberat ... (vezi toată discuția)
Autorizari magazin burdusel liviu burdusel liviu Pentru un magazin mixt este neaparat nevoie de autorizare DSV si DSP? Daca eu sunt administratorul fimei si unic asociat , fata mea are voie sa vinda la ... (vezi toată discuția)