avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii reincadrare salariata dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

reincadrare salariata dupa concediu crestere copil

Buna seara . Va rog sa ma ajutati intr-o problema .Am o salariata care va incepe munca cand copilul implineste 2 ani in luna iulie 2010. Va rog sa-mi spuneti cum ii stabilesc salariu de baza la revenire din concediu crestere copil.Conform Legii 330/2009 art 17 inteleg ca se acorda la reluarea activitatii ,salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale avute anterior suspendarii Prin aceasta inteleg ca daca este un salariat cu acelasi grad sau treapta profesionala in plata in unitate , acelasi salariu de baza i se va acorda la reluarea activitatii din ccc.Multumesc frumos pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:02, 26 Mai 2010
I se va acorda salariul ca si cum nu ar fi fost suspendat Cim, similar cu a altui salariat in acelsi post sau functie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - revenire din concediu ingrijire copil cameliaf cameliaf Buna ziua , trebuie sa dau un raspuns maine legat de salariul cu care am incadrat o persoana dupa o reintoarcere din CIC si precis ca ma va actiona in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar la revenirea din maternitate doru1971 doru1971 Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect. Care ar trebui sa fie salariul fara sporuri pentru un bugetar angajat pe functia de bibliotecar Treapta l ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu dupa cic in sistemul sanitar maripet maripet Care este modalitatea corecta de aplicare a art.17 din Lg. nr.330/2009, avand in vedere faptul ca prevederile \"... i se acordă, la reluarea ... (vezi toată discuția)