avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum si cand anunt seful ca sunt insarcinata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum si cand anunt seful ca sunt insarcinata?

Buna ziua tuturor, am citit aici pe forum modalitatea de a anunta seful ca sunt insarcinata(si modelul actului), insa am o problema, in firma asta adeverintele noastre nu sunt inregistrate undeva anume, le da un numar fictiv, deci cum as putea sa cer eu numar de inregistarre cand ne pune pe noi sa dam un numar anume la adeverinte?Exista riscul ca, desi o sa duc actele sa le faca pierdute si sa ma concedieze?Ca sa fiu sigura ca numa poate concedia ar fi mai bine sa anunt cand sunt in luna mai mare?.:(( Va multumesc
Cel mai recent răspuns: savuanamaria , utilizator 17:16, 27 Mai 2010
Buna ziua ! Desi poate parea hilar(dar nu e) , trimiteti o adresa prin posta cu confirmare de primire , insotita de adeverinta medicala care sa ateste situatia dvs. . Nu are nicio relevanta luna de sarcina in care sunteti , important este sa detineti adeverinta care sa ateste starea de graviditate in care va aflati .
Pe dvs.nici nu ar trebui sa va intereseze de fapt ca societatea nu are un registru de intrari-iesiri.
Dvs.faceti instiintarea URGENT, IN DOUA EXEMPLARE, o dati sefului, contabilului, etc. iar ei pot sa dea un numar de inregistrare fictiv (repet, nu va intereseaza asta) va intereseaza sa aveti un numar si stampila societatii pe exemplarul care ramane la dumenavoastra ! Aduceti si adeverinta de la medicul de familie ca sunteti insarcinata si o atasati la instiintarea dvs.

Model: Subsemnata ....... domiciliata .......angajata in cadrul societatii dvs. ...........in functia de ................. va aduc la cunostiinta starea mea actuala de graviditate certificata prin adeverinta .........din data de ...........eliberata de ............................SUCCES !
multumesc frumos....sper sa functioneze desi la cat sunt de nesimtiti, nu stiu daca nu cumva ma vor amana cu stampila si numarul....Singura solutie cred ca este cea cu posta..dar o sa fie penibil pentru ca vor veni fix la locul meu de munca....si probabil ma vor intreba de ce am procedat asa.O zi buna va doresc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt gravida armaghedon armaghedon Buna ziua, Sunt gravida si mam angajat dar angajatorul nu ma intrebat nimik.Fiind sarcina mica nu este vizibila.Cind va afla, din rautate sau alte motive ... (vezi toată discuția)
Concediere, la concediu de maternitate???? Kgestenye Kgestenye Buna dimineata! Am o intrebare legatura, cu concediu de maternitate: eu momentan sunt la concediu la cresterea copilului de la 2 pana la 3 ani (pana la 8 iulie ... (vezi toată discuția)
Gravida cu probleme la munca Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua, suntinsarcinata in 9 saptamani si am anuntat si la serviciu. de cand am anuntat totul a devenit calvar. mentionez ca am niste probleme de mentinere ... (vezi toată discuția)