HELPPP !!!
Pentru invocarea uzucapiunii este valabila posesia de peste 30 ani asupra unui teren pentru care nu sa platit impozit, dar care sa contopit cu terenul pe care am acte, a fost tot timpul in curtea mea, am plantat pe el, am construit – binenteles fara autorizattie ca nu aveam cum sa o obtin(am si amenda pentru asta), in concluzie m-am comportat ca un adevarat proprietar.
Nu am nici un act prin care am primit in posesie terenul.
Primul pas este sa ma adresez instantei ?
Este suficient in instanta – martori-vecini, pentru dovedirea posesiei ?
CUM SE TIMBREAZA CEREREA ?
Primaria ar putea interveni cumva - ar avea vreun interes? Menztionez ca terenul nu a apartinut Primariei.
Trebuie neaparat sa "numesti" un parat:D, care este in persoana ex-ului proprietar, al carui teren l-ai uzucapat; daca acesta e decedat - pe mostenitorii lui.
O astfel de procedura e contencioasa si, mai ales, contradictorie - adica-s 2 parti:)
eu nu stiu decat numele - pentru ca in actele de v - c. sunt trecuti vecinii de atunci, iar pe partea cu terenul figureaza ca vecin "X" dar atat nume - fara adresa.
Oricum ceva vecini care au fost in situatie identica au introdus cerere de constatarea uzucapiunii fara a mentiona ceva de ex. propietar. Primaria a mentionat ca nu au primit niciodata cerere de revendicare a terenului in cauza - si cam asta a fost.
eu nu stiu decat numele - pentru ca in actele de v - c. sunt trecuti vecinii de atunci, iar pe partea cu terenul figureaza ca vecin "X" dar atat nume - fara adresa.
Oricum ceva vecini care au fost in situatie identica au introdus cerere de constatarea uzucapiunii fara a mentiona ceva de ex. propietar. Primaria a mentionat ca nu au primit niciodata cerere de revendicare a terenului in cauza - si cam asta a fost.
De obicei in instanta sunt doua sau mai multe parti, DECI UN RECLAMANT SI UN PARIT , CEL PUTIN.Pai daca la primarie figurezi in evidente , nu stri ce sa zic e interesant cazul.