avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLUL DE PROPRIETATE 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLUL DE PROPRIETATE 2

SOTUL MEU AMOSTENIT DE LA TATAL SAU O PARCELA DE OAMANT PE CARE SI-A CONSTRUIT CASA VERISORUL LUI CE TREBUIE SA FACA?NU ARE ACTE DE PROPRIETATE
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:46, 26 Mai 2010
TREBUIE SA FACA SUCCESIUNEA
Intai de toate, depinde cum a mostenit-o...Daca socrul dvs. a avut TP si s-a dezbatut succesiunea si eventual partajul, iar lotul in cauza i-a revenit sotului dvs, il poate soma pe verisor sa-si mute acareturile de acolo... (daca verisorul dovedeste ca a fost de buna credinta, adica nu a stiut ca terenul este al altcuiva si nu al lui, sotul dvs. va trebui sa-l despagubeasca cu valoarea constructiilor). Daca, insa, mostenirea este un drept presupus (se stia ca terenul in cauza era al socrului care, i-a spus sotului dvs. ca "uite, cand mor eu, asta va fi al tau", eventual daca nici socrul nu a avut acte pe terenul respectiv... este o alta poveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa cumpar o parcela de teren . Pe parcela in cauza exista un titlu de propritate eliberat pe tatal decedat al vanzatorului . Exista 7 frati . Care este ... (vezi toată discuția)
Pot obliga pe cineva sa dezbata succesiunea? poppmaria poppmaria CUM POT OBILGA SA DEZBATA SUCCESIUNEA PE CINEVA? Te TP. sunt 2 persoane cota 1/2 fiecare. Unul dinre ei a decedat. Avem iesire din indiviziune ficare cu lotul ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate/ termen de prescriptie yua yua buna ziua , sunt intr un proces cu un verisor de al meu care cere modificarea titlului de proprietate. Titlul a fost emis in anul 2002 pe numele tatalui meu, ... (vezi toată discuția)