avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Scrisoare de intentie catre F.M.I. adoptata azi ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Scrisoare de intentie catre F.M.I. adoptata azi 26.05.2010

Am cautat pe internet continutul integii scrisori de intentie catre fmi care a fost adoptata azi 26.05.2010 si nu gasesc nicaieri continutul punct cu punct. Stie cineva daca se mai suspenda pensiile anticipate de la 01.06.2010.? Ma intereseaza daca acest lucru a mai fost trecut in scrisoarea catre fmi. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:03, 26 Mai 2010
Daca asta a fost o propunere sigur s-a cuprins si in scrisoarea catre fmi. Daca au optat pentru "ajustarea" pensiilor cu 15% sigur nu vor mai aproba si dosare de pensionare anticipata din pacate pentru persoanele care doreau acest lucru.
nu conteaza ce zice scrisoarea FMI. orice asemenea prevedere va trebui adoptata prin lege - votata in parlament sau prin asumarea raspunderii. verificati proiectul de lege pe care Guvernul isi asuma raspunderea.
gabiraco a scris:

Am cautat pe internet continutul integii scrisori de intentie catre fmi care a fost adoptata azi 26.05.2010 si nu gasesc nicaieri continutul punct cu punct. Stie cineva daca se mai suspenda pensiile anticipate de la 01.06.2010.? Ma intereseaza daca acest lucru a mai fost trecut in scrisoarea catre fmi. Va multumesc.

Din nefericire scrisoarea nu e pe nicaieri, dar am gasit proiectul OUG dar nici asta nu prea se pupa cu ce a zis Bocul la Tv urmati link-ul [ link extern ]
Si eu trageam sperante de o pensionare anticipata dupa 30 de ani de munca un grupe de munca, asta e , lumanari sa-si ia!
gabiraco a scris:

Cine mai cauta gaseste: iata scrisoarea de intentie , nu am apucat s-o citesc, spor la citit
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda pensii anticipate? macristinasrl macristinasrl Doresc sa stiu se mai accepta sau nu pensionari anticipate? Ce act normativ, Lege a ANULAT ? (vezi toată discuția)
Pensia anticipata - in noua legea a pensiilor mai este posibila ? mmem mmem buna, ma aflu in urmatoarea situatie: am 33 ani de munca am 55 ani am depus dosar ptr pensie anticipata partiala, am primit decizia, urmeaza sa o pun in ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatie ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la recentul adoptat Cod al Muncii. De unde pot sa il downloadez in format electronic ? (vezi toată discuția)