avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare judecatoreasca

Daca am hotarare judecatoreasca prin care mi se da voie sa vad fetita si fosta sotie nu imi da fetita sa o vad, unde trebuie sa merg sa ma adresez pentru a se reglementa situatia?Pentru acest demers am nevoie de avocat sau este suficient sa depun eu o plangere la tribunal?Va rog da-ti-mi un sfat unde ar trebui sa merg si cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: *2007* , utilizator 18:59, 24 Aprilie 2007
mergi la un executor judecatoresc.
stie el ce are de facut.
succes!!!
Vezi Monitorul 257 din 17 Aprilie 2007, in care este publicata Conventia asupra relatiilor personale care privesc copiii.
va multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pe drept de vizita ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! De cca 1an de zile imi este eludat constant dreptul la vizita pe care il am ref la cei doi copii minori. Intai s-a inceput cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul parintelui la vizitarea copilului Andrea Nagy Andrea Nagy Sunt divortat iar fetita a ramas sub tutela mamei.In hartiile de la tribunal ea,fosta sotie, si-a declarat adresa din buletin care e la 30 de km de oras(o ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara anoni anoni Buna ziua. Am nevoie de sfatul dumneavoastra inr-o problema. In scurt timp se va pronunta divortul dintre mine si sotul meu iar fetita noastra in varsta de 6 ... (vezi toată discuția)