avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dupa cat timp se prescrie o pedeapsa de un an ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dupa cat timp se prescrie o pedeapsa de un an inchisoare

buna ziua! am si eu o intrebare pentru cine stie.
am fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, sunt in strainatae am adresa la dosar si sincer nu as avea de gand sa fac puscarie si ma gandeam daca o sa fiu dat in urmarire internationala si dupa cat timp m-as putea intoarce in tara fara sa fiu arestat?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:18, 28 Mai 2010
1.in zece zile de la luarea la cunostinta a mandatului de executare a pedepsei inchisorii se poate face contestatie in anulare.
2.mai puteti face contestatie la executare sau revizuirea dosarului.
banuiesc ca doamna avocat care va reprezinta stie aceste lucruri.
se mai poate solicita si amanarea executarii pedepsei timp in care poate reusiti ceva pe caile extraordinare.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se prescrie o pedeapsa de un an inchisoare sorin28bv sorin28bv buna ziua! am si eu o intrebare pentru cine stie. am fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, sunt in strainatae am adresa la dosar si sincer nu as ... (vezi toată discuția)
Revizuire fond popescu77 popescu77 Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)
Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)