avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala -cosmetice - ambulant
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala -cosmetice - ambulant

Este legala vanzarea de produse cosmetice in piete si targuri ? sau acele mese cu produse cosmetice pe strada ale unor firme cunoscute de noi toti? asta in conditiile in care vine vara cu peste 30 de grade temperatura...se poate autoriza codul CAEN pt vanzare cosmetice ambulant pentru Intrep.Individ?
Eu am atras atentia din start persoanei interesate de acest aspect asupra obligativitatii ca acele produse sa contina pe ambalaj, inscriptionate vizibil in lb.rom: numele sau denumirea producatorului, sediul sau adresa producatorului din statul membru al Comunitatii Europene, tara de origine pentru produsele fabricate in afara Comunitatii Europene, continutul nominal in momentul ambalarii produsului, indicat in greutate sau in volum, data de minima durabilitate.
sunt lucruri pentru care stiu ca se dau amenzi la magazinele de profil

nimeni nu stie ... in afara de cele trei coduri 4781 4782 si 4789 pt.piete bazaruri mai sunt si alte coduri CAEN ? doar in 4789 s-ar putea incadra cu cosmeticele ma gandesc..
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
ContSters56278, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 19:17, 1 Iunie 2010
Bineinteles ca se poate "autoriza" CAEN...
Conditiile de pastrare, vanzare etc tin de alte dispozitii legale - pe care persoana in cauza trebuie sa le respecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)