in cauza sunt niste amici ai mei.Lucrurile stau astfel:sotul a avut apartamentul cumparat inainte de casatorie.Ei traiesc impreuna de 10 ani.In caz de divort,sotia are dreptul la o cota parte din apartament? Si a doua intrebare:sotul a donat sotiei jumatate din apartament.Daca divorteaza,de comun acord,donatia poate fi anulata?Mentionez ca nu au copii!Va multumesc in numele lor si astept raspunsuri.
Imobilul ar fi fost bunul lui propriu, nu ar fi intrat in masa partajabila.
Acum e bunul amandurora, jumi-juma.
Dar, desi i-a donat jumatate, poate revoca donatia oricand, chiar si dupa divort, pt ca donatia intre soti e revocabila ( e de preferat sa o revoce inainte de divort, daca stie ca va intenta actiunea).
Partaj
tm
As dori un raspuns la urmatoarea intrebare:sot si sotie intentioneaza sa divorteze de comun acord.In ce priveste partajul sotia intentioneaza sa introduca ... (vezi toată discuția)
Donatie
essteffan
Buna ziua,
In primul rand o sa multumesc anticipat tuturor celor care raspund la aceasta solicitare.
Sotia mea a primit de la parinti o bucata de pamand ... (vezi toată discuția)
Divort
sotia a intentat actiune de divort, motivul multe discutii contradictorii, dar realitatea esta ca in viata ei a intrat un alt barbat desi ea nu recunoaste, eu ... (vezi toată discuția)