avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare debit persoana juridica straina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare debit persoana juridica straina

in cazul in care am un debitor o soc. din italia si fac o somatie de plata dupa aceea cum pun in executare hotararea?
am alte posibilitati ?ms
Cel mai recent răspuns: 18bubu , utilizator 09:44, 4 Iunie 2010
Depinde de clauzele contractuale pe care le aveti...
Sunt multe posibilitati. Reveniti cu amanunte.
nu am contract am trei facturi de vreo 3000-3500 EUR , ce pot sa-i fac?notificari, somatie?multumesc::">
Puteti sa declansati procedura de recuperare direct in Italia. In general debitori italieni isi achita mai repede datoriile daca sunt contactati acasa la ei, sunt avocat in Italia si vorbesc din experienta.
imi puteti da detalii despre cum sa procedez?
adica pot sa merg la incepaut pe notificare?sau codul italian prevede o alta masura ?ma pot documenta undeva?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim matrimonial italia Pienaar77 Pienaar77 Buna ziua! As dori o informatie legata de de regimurile matrimoniale in Italia.Imi doresc sa ma casatoresc cu un cetatean italian si as vrea cateva ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră am lucrat ... Ene Cristian Ene Cristian Bună ziua am și eu o întrebare la dumneavoastră am lucrat în Franța și eu am contract în Italia eram în deplasări în Franța și acum vreau sa ... (vezi toată discuția)