avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dupa recurs mai urmeaza ceva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dupa recurs mai urmeaza ceva?

Am castigat un proces pe fond (decizie executorie), urmeaza recursul la Curtea de Apel. Stie cineva un procent al proceselor castigate si la Recurs de cel care a castigat si pe fond? Mai exista apoi vreo etapa sau se pune direct in aplicare decizia de la Curtea de Apel?
Cel mai recent răspuns: cbrescan , utilizator 10:20, 29 Mai 2010
Procente si pronosticuri se dau la 6/49, nu pe acest forum.
Daca sentinta primei instante este executorie, parcurgeti etapele de investire si executati-o.
Voi castiga la Curtea de Apel si voi face demersurile cand voi avea decizia finala, multumesc! Dar cealalta parte mai are vreo posibilitate sa incerce ceva (ICCJ)? E vorba de un conflict normal de munca, nu stiu daca mai exista vreo instanta care sa poata judeca mai departe astfel de cazuri...
Nu ati inteles.
Daca sentinta primei instante este executorie, parcurgeti etapele de investire si executati-o, nu asteptati neaparat rezultatul de la Curte.
Partea adversa poate face contestatie la executare, cu suspendarea executarii, dar asta il va costa o cautiune si o taxa de timbru.
procmarci a scris:

Procente si pronosticuri se dau la 6/49, nu pe acest forum.

:thumbup: =D>
Daca ati juca ruleta ruseasca ati fi interesat nu de sansa de a fi ucis (6/1) ci daca atunci cand veti apasa tragaciul cuiul percutor va lovi un loc gol sau capsa unui cartus.
In alta ordine de idei, un procent nu v-ar folosi la nimic. Ganditi-va ca un purcel care vede ca primeste zi de zi mancare de la oameni dobandeste - statistic vorbind - un foarte ridicat grad de incredere in oameni. Zi de zi creste increderea statistica a purcelului in prietenoasa rasa umana. Pana intr-o zi, ziua de Ignat, cand purcelul afla ca prietenoasa rasa umana poate fi foarte violenta, lacoma si cruda. Norocul sau ca nu mai apuca sa afle ca porcii o sfarsesc macinati si bagati in propriile lor mate. In ziua de Ignat - statistic vorbind - purcelul nu avea nici un dubiu ca urmeaza o noua masa gustoasa oferita de prietenoasa rasa umana.
Concluzia? Statistica nu ajuta in cazul d-voastra!
Sansele sint (tinand cont ca am deja un proces castigat) cel putin 50 % pentru mine... Sincer, chiar credeam ca poate sint niste statistici (am auzit ceva la TV de genul: 3 din 4 angajati castiga procesele cu angajatorii).

Alte discuții în legătură

De la ce data va trebui sa i se calculeze cei 5 % salariatului ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu cateva sfaturi. Directorul institutiei noastre mi-a dat o hotarare judecatoreasca a unui coleg care a ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva raluca30 raluca30 Buna tuturor, Avem urmatoarea situatie - litigiu de muncă ( drepturi salariale restante+plati compensatorii) castigat iar sentinta este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)