avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dupa recurs mai urmeaza ceva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dupa recurs mai urmeaza ceva?

Am castigat un proces pe fond (decizie executorie), urmeaza recursul la Curtea de Apel. Stie cineva un procent al proceselor castigate si la Recurs de cel care a castigat si pe fond? Mai exista apoi vreo etapa sau se pune direct in aplicare decizia de la Curtea de Apel?
Cel mai recent răspuns: cbrescan , utilizator 10:20, 29 Mai 2010
Intr-adevar, in marea majoritate a cazurilor salariatii au castigat litigiile impotriva fostlor angajatori ...insa nu trebuie sa tinem cont de statistici, intruact exista cazuri (expuse si aici pe forum) in care s-a castigat la prima instanta, iar in recurs au pierdut.
Sa incheiem pozitiv: Dumnezeu va face dreptate pana la final, sper ca si Justitia! Multumesc inca o data de mesaje!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce data va trebui sa i se calculeze cei 5 % salariatului ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu cateva sfaturi. Directorul institutiei noastre mi-a dat o hotarare judecatoreasca a unui coleg care a ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva raluca30 raluca30 Buna tuturor, Avem urmatoarea situatie - litigiu de muncă ( drepturi salariale restante+plati compensatorii) castigat iar sentinta este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila ContSters112740 ContSters112740 salut! sunt alex si am o nelamurire acum 2 luni Tribunalul Bt, a pronuntat o sentinta favorabila mie,respectiv plata unei sume reprezentind echivalentul ... (vezi toată discuția)