avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... blocarea contului pentru neplata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

blocarea contului pentru neplata

buna ziua .ma numesc marian si va intreb ce se poate intimpla in situatia urmatoare;am un credit pa pyreus . am tot intirziat cu plata ratelor {ultima oara 2 luni}adica am platit dar nu cit trebuia mai putin ,{salariu mic}.ma sunat cineva de la banca si a zis ca daca nu platesc o anumita suma pina miercuri i_mi blocheaza contul. ADICA oprire din salariu la firma si sechestru pe bunurile actuale si viitoare.ce pot face va intreb eu.nu i_mi mai permit sa platesc rata acum am salariul mult mai mic decit atunci cind am facut imprumultu va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARIUS DRAGU , Avocat 22:07, 29 Mai 2010
puteti incerca sa cadeti la o intelegere cu banca respectiva si sa rezolvati problema,luand legatura cu un angajat al bancii care se ocupa cu recuperarea de debite si stabilind o intrevedere sau in cazul in care nu este posibil si nu cadeti de comunacord sa incercati prin intermediul instantei rezolvarea acestei probleme.
Mai puteti negocia cu banca si un contract de
recreditare in conditii maia vantajoase pentru dvs,
respectiv cu rate mai mici.
In aceast perioada f. dura d.p.d.v economic si social sunteti in situatia de a negocia cu banca ori singur dar e de preferat sa va duceti la un avocat sau un amic cu experienta juridica pt. recreditare in conditii mai avantajoase ( spre ex.creditul este pe o durata de 10 ani si acum cereti sa-l platiti pe 20 ani ca sa va reduca rata si sa puteti sa platiti .Prezentati-va la banca si aratati ca sunteti de buna credinta .Poate mai pute-ti sa aduceti inca un girant,mai cautati inca o slujba de sambata duminica si poate scapati de problema.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant bun de plata AnisoaraMoldoveanu AnisoaraMoldoveanu Am girat pe sotul unei amice pentru un imprumut de 20000 RON la un CAR. Suntem 5 giranti, dar nu ne cunoestem intre noi. Dupa 6 luni el nu a mai platit, ... (vezi toată discuția)
Ca girant, am ajuns sa platesc poprirea, adica implicit imprumutul Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Sunt intr-o situatie critica si sper sa gasesc o cale in urmatoarea situatie: Am ajutat un amic acum ceva timp(cam 2 ani de zile) sa obtina un ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant jorjgeo jorjgeo sunt girant la un prieten care nu si/a mai platit ratele. mai exista un girant. mi sa pus poprire pe salariu. as dori sa stiu daca suma restanta care nu a fost ... (vezi toată discuția)