avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... stare financiara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

stare financiara

Buna ziua,
Ma numesc Marinescu Elena, am facut un imprumut BCR pentru nevoi personale.Conform grile de rambursare am depus toti banii pentru credit.Nu mai am nevoie de alt credit.Tot primesc de la o anumita firma care colaboreaza cu BCR precum sunt datornica sub 1 ron(primesc sms-uri pe telfon de luni de zile).Am tot depus la filiala BCR diverse sume.Ulterior doresc inchiderea contului si un document justificativ.Verbal contul este inchis iar documentul este:


''Stare financiara persoana autorizata
Cic:120138 Denumire:Marinescu Elena
Act identitate: Carte de identitate nr.........

In conformitate cu regulamentul BNR 9/2008 va asteptam la oricare din unitatile BCR cu actul de identitate sa va actualizati datele de identificare personale.In cazul in care deja v-ati actualizat aceste date, va multumim.''

Este corect acest document?contul este inchis sau voi primi in continuare mesaje de la acea firma?Va multumesc pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Datorii fotolist fotolist buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu ... (vezi toată discuția)