avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Facturi fiscale false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Facturi fiscale false

Am si eu nevoie de un raspuns,va rog mult, ce infractiune sau unde se incadreaza fapta unei persoane fizice care a intocmit niste facturi false cu datele unei societati comerciale?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: doru.bancila , utilizator 17:45, 12 August 2010
Asa este....ideea este ca facturile au fost intocmite si folosite cu datele unei societati comerciale si prezentate la o alta societate comerciala de unde s-au incasat banii...,

Va multumesc,
In acest caz este numai evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals
buna ziua, am cumparat marfa din europa, o buna bucata de timp cu factura si chitanta ...am avut garda si au zis ca mai bine nu le inregistrez in D394 pe cele care cred ca sunt dubioase. e normal? e bine? e legal? pot sa rectific ultima declaratie394 si sa le pun pe toate orice ar fi? si care ar fi consecintele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata si evaziune fiscala Mihaela Hornea Mihaela Hornea La 12.06.2007 DGFP sesizeaza organele de cercetare penala ca, urmare unei verificari efectuate la soc.D SRL(formata din doi asociati, amandoi administratori ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata 71mariandya 71mariandya Un administrator centru fier vechi a achizitionat fier fara a intocmi adeverinte primire si plata pe loc,acesta intocmindu-le la sfarsitul zilei si semnand ... (vezi toată discuția)