avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa de timbru - somatie de plata...va rooooog mult!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa de timbru - somatie de plata...va rooooog mult!

cum se plateste sau se calculeaza taxa de timbru.....este fixa sau este la valoare#-o!
in legislatie unde pot sa caut in afara de 5/2001 sau 146/1997....
ca nu prea inteleg:((,
uni zic ca este cam optional....:D
multumesc anticipat:)
Cel mai recent răspuns: dumitrapetruta , utilizator 15:52, 9 Mai 2007
eu am platit de fiecare data cate 40 lei, asa imi cere la cec, asa platesc,, dar n-am urmarit niciodata pana acum daca valoarea ce face obiectul cererii depaseste un anumit plafon... voi urmari si acest aspect.

eu am platit de fiecare data cate 40 lei, asa imi cere la cec, asa platesc,, dar n-am urmarit niciodata pana acum daca valoarea ce face obiectul cererii depaseste un anumit plafon... voi urmari si acest aspect.

taxa de timbru este de 40 de lei, discutia era cu privire la valoarea timbrului judiciar. :D
era vorba si de una si de alta....dar am descoperit intre timp!!!
dar ma amuz cand vad ca alti sunt si mai varza decat mine!:D
multumesc pt interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe somatie de plata julien_slbz julien_slbz Cu cat se timbreaza somatia de plata in ceea ce priveste timbrul judiciar?poate ma ajuta cineva....merci (vezi toată discuția)
Cum ar fi corect ??? julien_slbz julien_slbz Pt somatia de plata se achita taxa de 39 lei...asta e clar... Dar pt timbrul judiciar ?? se aplica art. 3 alin 1 sau art. 3 alin 2 din OG 32/95 ? Intreb ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar somatie de plata m0nique m0nique Pentru inaintarea unui dosar (somatie de plata) la Tribunalul Giurgiu (domiciliul debitorului) unde trebuie achitata taxa de timbru judiciar, in conditiile in ... (vezi toată discuția)