avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccm la nivel de unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccm la nivel de unitate

Are cineva un model mai nou pt contractul colectiv de munca?CCM trebuie sa contina exact acelasi clauze ca si contractul de munca nivel national?Unde se inregistreaza CCM ?in cate exemplare se depune si ce mai trebuie sa contina dosarul in afara de CCM?
Cel mai recent răspuns: anairam_unid , utilizator 15:28, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente contine dosarul pentru inregistrarea unui ccm la nivel de unitate la itm? Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce documente ar trebui sa depun la itm pentru a-mi fi inregistrat contractul colectiv de munca la nivel de unitate? ... (vezi toată discuția)
Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)
Salariatul poate vedea contractul colectiv de munca? Miluca Boldan Miluca Boldan Buna ziua, Eu ca si salariat pot sa vad contractul colectiv de munca? Am acest drept? deoarece in contractul individual de munca nu este mentionat nimic in ... (vezi toată discuția)