Buna ziua.
Speta mea e cam asa: am dat in judecata un debitor, pe somatie de plata pentru recuperare debit. Am castiga, dar nu pot pune in executare hotararea pt ca debitoarei nu i a fost comunicata aceasta hotarare.
Ce pot face in acest caz??? Pot merge pe cererea de chemare in judecata sau intervine autoritatea de lucru judecat??
La cererea de chemare in judecata e necesara comunicarea hotararii (eu retin ca nu, dar e posibil sa ma insel).
Multumesc.
In cazul in care societatea nu are sediul la adresa indicata la ORC (acela fiind fictiv) puteti sa publicati dispozitivul hotarararii intr-un ziar national urmand sa investiti hotararea cu titlul executoriu.
Deci daca eu public hotararea intr un ziar national si ma duc cu dovada publicarii la instanta, aceasta imi accepta investirea cu formula executorie??
Actiune in anulare
pneuros
Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)
O.g. nr.5/2001
aleius
Buna ziua,
in data de 04.08.2009 am depus cerere cu somatie de plata care a fost solutionata favorabil pe data de 19.10.2009.
Am primit acasa o instiintare ... (vezi toată discuția)
Urgent somatie
OANA GORAN
dragi colegi,
am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata.....
mai ... (vezi toată discuția)