avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ACHIZITIE DESEU NEFEROS DIN UNGARIA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ACHIZITIE DESEU NEFEROS DIN UNGARIA

Buna ziua ,
Va rog sa opiniati asupra urmatoarei speze : societatea noastra are ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate . Pana acum a achizitionat aceste deseuri din tara , insa doreste sa achizitioneze si din Ungaria si apoi sa le livreze in Franta .
Intrebare : 1.la importul intracomunitar se mai aplica masurile de simplificare , conform art.160 C.F ( luand in considerare conditia obligatorie pentru aplicarea masurilor de simlificare ) ?
2. se mai aplica 3% fond mediu ?
3. aceasta achizitie necesita vreo autorizatie ?
Multumesc anticipat ,
Mirela

Alte discuții în legătură

Achizitii masini pentru dezmembrare andreas9 andreas9 M-ar putea ajuta cineva in legatura cu o problema? O soc com de profil dezmembrari auto achizitioneaza masini. Am a nelamurire referitor la formula contabila ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare-cumparare deseuri electronice d.e.e. mirelap19 mirelap19 Va rog frumos sa-mi spuneti opinia Dvs. referitoare la urmatoarea situatie: doua firme platitoare de TVA efectueaza o operatiune de vanzare-cumparare deseuri ... (vezi toată discuția)
Tva cu taxare inversa Remus47 Remus47 Va rog sa-mi specificati care sunt actele normative care reglementeaza taxarea inversa la vanzarea deseurilor din polipropilena ( saci de rafie big bag). Alta ... (vezi toată discuția)