avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributii neplatite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributii neplatite

Buna ziua,
Ce poate sa faca o persoana care, urmand sa intre in somaj, constata ca angajatorul nu a platit contributiile catre buget timp de 1 an? Motivul incetarii activitatii a fost desfiintarea postului. In adeverinta primita de la angajator scrie, pe langa perioada lucrata, si faptul ca in perioada de 1 an(de la pana la) nu s-au oprit si nu s-au virat sumele catre buget!!
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 14:33, 1 Iunie 2010
Puteti sesiza ITM-ul, Finantele, AJOFM-ul, Casele judetene de Pensii si Sanatate si mai puteti chema in judecata angajatorul pentru a fi obligat de instanta sa faca plata contributiilor pentru ultimul an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de somaj de la o firma inchisa sorini22 sorini22 buna ziua , numele meu este Sorin si am urmaroare problma, am nevoie de o adeverinta care sa ateste faptul ca firma la care am lucrat pana in 11 2008 a platit ... (vezi toată discuția)
Neeliberare adeverinta pentru somaj loory loory Mi s-a incheiat contractul de munca cf. art. 65 (1) in data de 05.03.2009. Angajatorul nu-mi elibereaza adeverinta pentru AJOFM din care sa reiasa ultimele 12 ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata angajator caramica_24 caramica_24 Buna seara. Ma intereseaza daca stie cineva de ce acte am nevoie pt a da in judecata un angajator pt refuzul de a elibera o adeverinta (anexa 26) necesara pt ... (vezi toată discuția)