avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preaviz la contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preaviz la contract de inchiriere

Buna ziua !
As dorin sa ma ajutati cu un model de preaviz la un contract de inchiriere incheiat intre 2 societati comerciale .
Am deschis un punct de lucru , iar in contractul de inchiriere e specificat ca pot renunta la spatiu cu un preaviz de 60 de zile .

Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. !
~ Conținut șters la cerere ~
Offtopic: alex iar mergi pe langa. Omu vrea un model si tu vorbesti de addendum si contracte, legatura....:(

Ontopic: daca in contractul dumneavoastra se prevede ca trebuie sa dati acel preaviz, preavizul va suna astfel:

in atentia, SC................... (sediu, nr. Reg com, CUI)

Subscrisa SC...... (sediu, nr. Reg Com, CUI), reprezentata de .............., conform art...... din contractul de inchiriere nr....../............ va aducem la cunostiinta intentia noastra de a renunta la spatiul situat......

De la data comunicarii prezentei incepe sa curga termenul de 60 zile prevazut la art...... din contractul de inchiriere.....

Semnatura si stampila,

Trimiteti preavizul prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ca sa stiti exact de cand incepe sa curga termenul
Vad mereu precizarile "offtopic, ontopic". Sunt obligatorii? La ce ajuta? Care e rostul lor?

Vad mereu precizarile "offtopic, ontopic". Sunt obligatorii? La ce ajuta? Care e rostul lor?

Desi genu asta de intrebari nu fac obiectul acestui topic si ar trebui postate la sectiunea "Regulamentul formului" am sa va raspund aici poate imn acest fel o sa citeasca raspunsul mai multi utilizatori ai formului.

Conform regulamentului, post-urile scrise trebuie sa aiba legatura cu topic-ul in cadrul caruia sunt postate. In masura in care doriti sa raspundeti mesajului unui coleg, sa-l atentionati, etc, mentionati "offtopic" la inceputul mesajului respectiv dupa care mentiunea "ontopic" pentru a raspunde efectiv la topic.

Aceste mentiuni sunt necesare pentru a preintampina post-urile fara nici o legatura cu topic=ul numai de dragul de a aduna cat mai multe post-uri in vederea castigarii concursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale raul95b raul95b Buna ziua!Care sunt conditile pentru a infiinta o asociatie a crescatorilor de animale ?Documentatia necesara trebuie sa aiba un anumit numar minim de membri ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru ong ceostoy ceostoy Buna ziua, Daca o asociatie (ONG) are sediul Social in Pitesti si isi desfasoara activitatea propriu-zisa in Bucuresti, ce trebuie sa fac pentru a declara ... (vezi toată discuția)