avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces penal pentru vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces penal pentru vatamare corporala din culpa

Am avut un accident de masina acum 3 ani de zile, dosarul a stat la politie pana acum cateva zile, cand a aparut o expertiza la dosar si sa redeschis, tatal meu a declarat ca am parasit tara, iar acum politia romana ma pus sub urmarire generala! Ce se poate intampla pe viitor?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:00, 2 Iunie 2010
Solicitati exemplarul dvs din expertiza, iar daca concluziile nu corespund realitatii contestati-le. Eventual apelati la serviciile unui expert judiciar auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie,sfat adybmw adybmw prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa - pedeapsa ockty ockty Buna ziua, Acum 3 luni am avut un tragic accident. Veneam cu inca 4 prieteni in masina spre casa. Afara ploua si am pierdut controlul volanului ca urmare ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca o persoana nu se prezinta la parchet atunci cand este citat ca invinuit Costin Iftimoaie Costin Iftimoaie :sorry:numitul ....... domiciliat....este chemat la acest parchet cam... ziua.....ora.....in calitate de invinuit in cauza....avand ca obiect ... (vezi toată discuția)