Buna ziua! Terenul lui, banii mei. Asadar: nu suntem casatoriti inca, el detine un teren pe care l-a achizitionat printr-un contract de credit cu ipoteca; eu am banii. Si vrem sa construim o casuta. Cum nu stim ce ne rezerva viitorul, e mai bine sa fim precauti. El spune ca ar vrea sa ma treaca si pe mine coproprietar pe teren.
Cum facem ? va multumesc !
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Nu, contractul de credit cu ipoteca nu s-a finalizat inca. Vom merge la banca creditoare sa ne interesam de acest fapt.
Mai exista o varianta, nu stim insa daca este posibil. Dar aici intervine alta intrebare. ne gandeam ca daca el ar muta cumva creditul facut pentru achizitionarea terenului pe numele mamei sale (asadar sa preia dansa creditul) el ar putea obtine in felul acesta aprobare pentru programul "prima casa" si nu ar mai fi nevoie de banii mei. Ar fi terenul lui, constructia tot din banii lui. Asadar, se poate transfera un contract de credit pe numele altcuiva, astfel incat persoana respectiva sa preia ratele?
Receptie casa
Dysart
Buna ziua dragi colegi. Am o nelamurire si nu stiu cum sa ii gasesc rezolvarea: am participat la programul teren pentru tineri si am constrauit o casa cu ... (vezi toată discuția)