Buna ziua , va rog sa-mi spuneti in baza carui act normativ se completeaza cartile de munca si cum se procedeaza daca inspectorul de resurse umane completeaza eronat cartea de munca mentionez ca detin o functie de conducere in baza unei legi pentru care primesc indemnizatie de conducere dar in cartea de munca sunt trecuta pe functie de executie desi am si o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie care recunoaste ca ocup functia de conducere pentru mine este foarte important pentru ca in baza noii legi a salarizarii sunt incadrata pe functie de executie .Functia de conducere este recunoscuta de lege si o detin de 8 ani de cand este legea in vigoare .
Buna ziua !
Actul normativ care reglementeaza completarea carnetului de munca este Decretul nr. 92/1976 , iar conform OUG 148/2008 "Pe data de 1 ianuarie 2011 se abrogă dispoziţiile Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de muncă, publicat în Buletinul Oficial, Partea I, nr. 37 din 26 aprilie 1976, cu modificările ulterioare."
In speta dvs. ar trebui sesizat ITM-ul pt. intrarea in legalitate .
Carnet de munca
Dinush
Daca nu am carnet de munca, mi se poate elibera o adeverinta de la ITM cu veniturile cumulate? daca imi cumpar un carnet de munca imi poate si trece ... (vezi toată discuția)
Carte munca
remammm
buna ziua. as dori sa va intreb cum pot imprumuta cartea de munca pentru cateva zile (in conditiile in care sunt bugetar, iar acestea sunt pastrate la ... (vezi toată discuția)